Muziekweekend 2018

Forzando 80 jaar

In 2018 bestaat Accordeon Vereniging Forzando 80 jaar! In navolging de eerdere succesvolle edities hebben wij ook dit jaar ervoor gekozen om een muziekweekend te organiseren in het prachtig gelegen Koos Vorrinkhuis te Lage Vuursche. Dus schrijf je alvast in om met ons het jubileum te vieren!

Ook dit jaar hebben wij het gehele huis tot onze beschikking zodat partij repetities en meerdere interessante workshops tegelijkertijd kunnen worden gegeven. Daarbij hoeven we ook niemand teleur te stellen, er zijn voldoende kamers en bedden!

Het weekend start op vrijdagmiddag na 16.00 uur en duurt tot zondagmiddag 16.00 uur. Eventueel is aansluiten ook mogelijk op de zaterdagmorgen om 9.00 uur.

Tijdens dit weekend is er naast de orkestrepetities voldoende gelegenheid om ook in de avonduren je accordeon ter hand te nemen. Het programma zal zo samengesteld worden dat alle eerder genoemde wensen van deelnemers voldoende tot hun recht komen.

Thema

Dit jaar zal het weekend geheel in het teken staan van Italiaanse sferen, niet alleen de verrassende muziekstukken maar ook de gezellige Italiaanse maaltijden spelen een grote rol. Voor de gene die er al eerder bij waren, jullie weten hoe goed onze koks zijn!

Vele van onze instrumenten vinden hun bakermat in Italie en een mooie gelegenheid om jullie kennis te laten maken met de veelzijdige muziek die dit prachtige land te bieden heeft.

Begeleiding

We hebben Leo van LieropTim Fletcher en Annemarieke van der Ploeg bereid gevonden er een boeiend, leerzaam maar bovenal een muzikaal weekend van te maken!

Aanmelden en prijs

De prijs voor een geheel verzorgd weekend van vrijdag 16.00 t/m zondag 16.00 uur slechts €85 p.p. op basis van een gedeelde tweepersoons kamer.

Slaapt u liever alleen? Dat is beperkt mogelijk voor €110 p.p.

Voorinschrijven is nu al mogelijk via onderstaand aanmeldformulier. Er zijn max 60 plaatsen beschikbaar!

Foto's Muziekweekend 2017

Direct aanmelden

""
1
Uw naam
Straatnaam + huisnummer
Postcode + woonplaats
Uw telefoonnummer
Datum aankomst
Dieet wensen
Aantal niet spelende deelnemers? (60 euro p.p. extra)
Aantal jeugd (t/m 12 jaar)
Aantal jeugd (t/m 18 jaar)
Bij welk orkest speelt u?
Ik deel mijn kamer met
Extra informatiemore details
0 /
Gebruik persoonsgegevensForzando mag contact opnemen via verstrekte info
Previous
Next

Hoe ziet het weekend er in grote lijnen uit?

Op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur worden de eerste deelnemers verwacht. 

Er volgt een korte kennismaking met thee en koffie en na ontvangst van de kamersleutel kunnen de deelnemers hun kamer gereed maken. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, bedlinnen en handdoeken dien je zelf mee te nemen, deze zijn echter ook ter plaatse te huur.

Vanaf 18.00 uur is er een “aangeklede” maaltijdsoep verkrijgbaar.

Vrijdagavond

Vanaf 20.30 is er een korte introductie repetitie gevolgd door een “open podium”. Vind je het leuk om samen te spelen? Neem gerust muziek mee, er zijn altijd deelnemers die aan willen sluiten.

Zaterdag ochtend vanaf 8.00 uur ontbijt en worden de overige deelnemers om verwacht.

Om 9.30 start orkest repetitie, Leo van Lierop zal de dag verder indelen wat betreft de tijden van koffie/thee pauzes en het programma aan de hand van wensen samenstellen.

Lunch is tussen 13-14 uur (soep en broodmaaltijd)

Om 14.00 uur start de middag repetitie, mogelijk in het eerste uur een partijrepetitie.

Tot aan het diner wordt er in ieder geval aan de “concertstukken” gewerkt.

Avond 

Nog in te vullen

Zondagmorgen start van de repetitie om 9.30 uur. Na de lunch (soep met broodmaaltijd) en een korte repetitie voeren we de ingestudeerde werken om 15.00 uur, buurtbewoners, vrienden en familie worden daarbij uitgenodigd om te komen luisteren.

De maaltijden worden bereid door het kookteam van Forzando, maar iedereen die het leuk vindt om een handje te helpen is van harte welkom. Vele handen maken licht werk en houden tevens de kosten laag!

Koffie en thee is gedurende het hele weekend gratis verkrijgbaar en alle maaltijden zijn inbegrepen evenals een koekje e.d. In de avond zorgen wij natuurlijk ook voor wat hartigs.

Alle overige drankjes moeten apart afgerekend worden dmv barkaart à €10 ter plaatse verkrijgbaar bij aankomst. Alle alcoholische dranken zijn €1, frisdranken, sap e.d. €0,50 

De muzikale leiding van het weekend ligt in handen van Leo van Lierop enTim Fletcher., samen bepalen zij de repetitietijden en verloop van het dagprogramma.

Tot slot de regels van het huis

De grote zaal is tot onze beschikking tot  zondag 16.00 uur, alle kamers moeten zondag voor 11 uur leeg enopgeruimd zijn. Zet je eigendommen na het ontbijt vast in je auto of in de grote zaal. (je kamer stofzuigen en wastafel schoon achterlaten, prullenbak leeg) Zo rond 16.00 moeten we ook de grote zaal en de keuken weer schoon en opgeruimd achter laten. Vele handen maken licht werk, en samen is dit klusje is dan ook zo geklaard.

Daarna nemen we afscheid van elkaar, hopelijk na een leerzaam en muzikaal weekend!

Voor meer info kunt u contact opnemen met

Tjimkje Christiaanse  0610716285 mail: tjimkjerob@me.com

Ellen Vermeulen         0617774112 mail: ellenvermeulen@live.nl

Mocht u vragen hebben, bel gerust!