Adres: Oostzanerdijk 139, Amsterdam | Telefoon: 06-13575383

Accordeonles

Accordeonles

Lestijden

Accordeonles bij Forzando worden op dinsdag gegeven tussen 17:00 en 22:15 uur in Amsterdam, waarbij de lestijden in overleg met de docent worden afgesproken.Voor leerlingen die nog niet over een accordeon beschikken is het mogelijk om een accordeon te huren. De kosten hiervan bedragen 15 euro per maand en eenmalig een borg van 50 euro. De accordeon kan gehuurd worden voor maximaal 12 maanden (hiervan kan in bijzondere gevallen in overleg met het bestuur van afgeweken worden). Daarna moet de leerling een beslissing nemen over de aanschaf van een instrument.Voor deskundig advies over de aanschaf van een eigen instrument kunt u natuurlijk terecht bij de docente van Forzando.

Download hier het inschrijfformuliervoor accordeonles en het lidmaatschap van de vereniging. Na ontvangst hiervan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bij Forzando verzorgt een gediplomeerde vakdocent, Maaike Lips, op professionele wijze accordeonlessen. Jong en oud is welkom.

In overleg met ouders en leerlingen kan dan ook gezocht worden naar de beste manier van les, die aansluit op de mogelijkheden van de leerling.

Dinsdagavond: de verenigingsavond In Praktijkschool “De Kolom

Op dinsdagavond repeteren de orkesten van de vereniging en vinden ook de lessen plaats, van beginners tot gevorderden.

Bij nieuwe leerlingen wordt in de individuele lessen in eerste instantie bekeken wat zij al kunnen.

Belangrijk is daarbij de vraag of iemand al noten kan lezen en ervaring heeft met het bespelen van een instrument. 

Zodra het mogelijk is worden de leerlingen in het beginners-ensemble geplaatst, om naast de lessen ook ervaring op te doen met spelen in orkestverband onder leiding van een dirigent. Zodra de leerling voldoende gevorderd is kan deze in overleg met de dirigent of docent doorschuiven naar een orkest op hoger spelniveau.

Ook voor mensen die “ooit” accordeon hebben gespeeld, en die hobby opnieuw willen oppakken, is er alle ruimte.

Tarief om de week

LesduurMaandtarief
20 minuten20,00 euro
30 minuten30,00 euro
40 minuten40,00 euro

Wekelijks tarief

LesduurMaandtarief
20 minuten40,00 euro
30 minuten60,00 euro
40 minuten 80,00 euro

Uurtarief docent

Het uurtarief van onze docente bedraagt 36,00 euro per uur. Het lesgeld per maand is afhankelijk van het aantal minuten les per week.